Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Lamineringsmodul Evolis Primacy / Primacy 2 ensidig

Evolis Card Lamination Module er en kostnadseffektiv løsning for Primacy og Primacy 2 ID-kortskrivere som bidrar til å øke kortets holdbarhet og sikkerhet gjennom laminering og holografiske funksjoner.

Les merShow less
kr 19,990.00 (eks. MVA)
1-3 dager
På lager
Referanse:
S10212
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Lamineringsmodul Evolis Primacy / Primacy 2 ensidig

Evolis Card Lamination Module er en praktisk oppgradering for din eksisterende Primacy eller Primacy 2 ID-kortskriver, som lar deg både kode og laminere ID- og adgangskontrollkort. Laminering av kortene gjør at de ikke bare varer lenger ved å legge til et slitesterkt, beskyttende lag, men det øker også sikkerheten med muligheten til å inkludere hologrammer. Primacy CLM gir ekstra beskyttelse ved å påføre overlegg og holografiske filmer, noe som gjør kortene motstandsdyktige mot skade og vanskelige å tukle med eller replikere. Dette laget kan inneholde holografiske bilder, mikrotekst og vannmerker, noe som øker sikkerheten betraktelig og gjør kortene vanskeligere å forfalske. Den beskytter også elektroniske elementer som RFID-brikker mot skade, og hjelper kortene med å holde seg funksjonelle og sikre over tid.

Evolis Lamination-modulen er i stand til å fungere som en frittstående enhet uten behov for en Primacy-skriver. Denne funksjonen krever at du setter inn hvert kort manuelt, siden det ikke er noen innmatingsbeholder tilgjengelig. Dette lar deg laminere eksisterende kort som allerede er skrevet ut eller kobles sømløst til Evolis Primacy eller Evolis Primacy 2 for in-line laminering i ett. I tillegg er det enkelt å administrere lamineringsprosessen med en USB-tilkobling direkte til en PC. For eksisterende brukere er en programvareoppgradering tilgjengelig som muliggjør denne funksjonaliteten på kortlamineringsmodulen, noe som øker allsidigheten og brukervennligheten.

Denne modulen har også ytterligere oppgraderinger av en LCD-skjerm som bistår ved å gi informasjon tydelig og effektivt, og sikrer at ting som input, output, rengjøring og laminering kan håndteres enkelt. Denne kortlamineringsmodulen er ideell for bransjer som krever at sikkerhetspass på høyt nivå skal skrives ut og deretter lamineres, for eksempel utdanning, gjestfrihet, helsevesen, offentlig og offentlig sektor.

Funksjoner og fordeler:

  • Dobbeltsidig laminering som standard
  • Enkel å sette opp, integrere og bruke
  • Dye Sublimation and Thermal Transfer Technology
  • RFID-båndteknologi for en automatisk båndkonfigurasjon
  • Sensor for lavt kort vil varsle deg når beholderen går tom for kort
  • Økt minnekapasitet og utskriftsoppløsning for klarere bilder og skarpere tekst

Hva er inkludert:

  • Primacy-kortlamineringsmodul
  • Hovedstrømledning
  • Koblingsmodul for skriveren og lamineringsmodulen
  • Utgangsbeholder
  • Startrensesett
  • Hurtiginstallasjonsveiledning
Les merShow less
Produktdetaljer
S10212
Sist vist
Referanse: S10212
kr 19,990.00 (eks. MVA)
Evolis Card Lamination Module er en kostnadseffektiv løsning for Primacy og Primacy 2 ID-kortskrivere som bidrar til å øke kortets holdbarhet og sikkerhet gjennom laminering og holografiske funksjoner.
14 andre produkter i samme kategori:
Referanse: R7050
kr 711.00 (eks. MVA)
Viktig å rense printeren regelmessig, for best mulig print kvalitet og for lengre levetid på printeren Evolis anbefaler rens med kort samtidig som det byttes fargebånd. Settet passer til alle Evolis Primacy, Zenius og...
Referanse: ACL003
kr 1,249.00 (eks. MVA)
Rens printeren regelmessig! 50 stk rensekort til Evolis Zenius. Benyttes til quotstandardquot rens av printeren. Til Zenius og Primacy. 
Referanse: ST-BE105-2-UEVL
kr 2,190.00 (eks. MVA)
Evolis signature pad Sig100 er designet for å fange signaturer raskt, effektivt og sikkert. Håndskrevne signaturer kan fanges på noen sekunder til mange formål som ID-dokumenter, dokument signering og validering, selv...
Referanse: ST-CE1075-2-UEVL
kr 3,190.00 (eks. MVA)
Evolis signature pad Sig200 er designet for å fange signaturer raskt, effektivt og sikkert. Det er full farge skjerm og man kan vise bilder/reklame når paden ikke er i bruk. Skjermen er også 1 tomme større en Sig100....

Meny