Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kvitteringsskriver Epson TM-m30II Ethernet, USB, BT

Epson TM-m 30II, den brukervennlige utsalgsløsningen for spesialforretninger, boutique-utsalg, små restauranter, barer, kaffebarer, delikatessebutikker, matbiler og kiosker.

Les merShow less
kr 4,790.00 (eks. MVA)
1-3 dager
På lager
Referanse:
C31CJ27112
Merke:
Beskrivelse

Kvitteringsskriver Epson TM-m30II Ethernet, USB, BT

Den brukervennlige utsalgsløsningen for spesialforretninger, boutique-utsalg, små restauranter, barer, kaffebarer, delikatessebutikker, matbiler og kiosker.

Epson , den ledende produsenten av POS-skrivere i Europa, har utviklet TM-m30II på startnivå for å legge til det stadig voksende utvalget av kompakte mPOS-enheter. Den har forbedret funksjonalitet, tilkoblingsmuligheter og lar brukeren frigjøre verdifull benkeplass takket være den kompakte, diskrete designen og det lille fotavtrykket.

Enkel kompakt design

TM-m30II er basert på en enkel, kompakt kubedesign med svært lite fotavtrykk. Denne diskrete designen passer sømløst inn i de fleste miljøer. Tilgjengelig i svart eller hvitt.

Pålitelighet

Denne mPOS-kvitteringsskriveren tilbyr en rekke nye funksjoner som er utformet med tanke på transaksjonseffektivitet. Disse inkluderer: økte utskriftshastigheter på opptil 250 mm/s; en papir nær-ende sensor, som er spesielt nyttig for uovervåket applikasjoner, for eksempel kiosker; forbedret mekanisme, skrivehode og autokutter og en avansert papirsparende funksjon som inkluderer papirbakmating.

Forbedret tilkobling

TM-m30II er etterfølgeren til den ikoniske TM-m30 kvitteringsskriveren og har forbedret tilkobling for å imøtekomme behovene til voksende virksomheter, inkludert: USB, Ethernet og valgfri Bluetooth.

Enkel bruk

Epsons POS-ekspertise har resultert i uovertruffen byggekvalitet og raffinert funksjonalitet; hver komponent er utviklet med tanke på brukervennlighet. TM-m30II kan installeres horisontalt eller vertikalt, noe som gir enda mer plasseringsfleksibilitet. Den kobles enkelt sammen med nettbrett og mobile enheter, og LED-indikatorer viser status for Wi-Fi, Ethernet og valgfri Bluetooth). Dessuten lar den fleksible drop-in-papirmatingen brukere få tilgang til TM-m30II fra enten toppen eller forsiden.

  • Ikonisk design: Stilig, praktisk design med lite fotavtrykk og rene linjer
  • Kostnadseffektiv: Entry-level modell (oppdatert versjon av forgjengeren, TM-m30)
  • Rask utskrift: Økt utskriftshastighet på 250 mm/s
  • Direkte utskrift fra mobile enheter: Uten behov for å installere eller oppdatere drivere
  • Pålitelig: Epsons velprøvde og pålitelige byggekvalitet
Les merShow less
Produktdetaljer
C31CJ27112
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
Referanse: K20040
kr 499.00 (eks. MVA)
Plastkort med rød ramme på begge sider. Brukes til å fremheve produktet. Kortet er laget i PET og er svært varmebestandig. Kommer i pakker med 50 stk.
Referanse: MET30010508
kr 1,990.00 (eks. MVA)
Den profesjonelle, håndholdte énlinjes pris- og datopistolen Eagle S med varenr. 30010508 fra METO skriver 1-linje, maks 6 tegn, på 26 x 12 mm etiketter.
Referanse: 262868
kr 517.25 (eks. MVA)
Høykvalitets skjærematte som med sine unike egenskaper holder seg i meget god stand over lang tid. Matten har mål i både inch og metric, noe som gjør det enklere å måle opp etter alle mulige oppskrifter. - Vinkler på...
Referanse: 749664
kr 309.00 (eks. MVA)
Brukervennlige lommer som gir et perfekt resultat hver gang. Leitz® lamineringslommer gir dokumentene beskyttelse av høyeste kvalitet med en glanset overflate som virkelig fremhever fargene på hver eneste side....
Referanse: 11211-5212
kr 13.08 (eks. MVA)
Kortholder - Cardkeep Ecologic. Populær og miljøvennlig kortholder med metallklips. Liggende kortholder, farge sort. 
Referanse: N424
kr 721.02 (eks. MVA)
Super Strip er en robust, universal limstripe i stand til å lage en solid innbinding på mindre enn 15 sekunder. Bruk Super Strip for å raskt produsere en varig innbinding av dokumenter. Det er det ideelle valget for...
Referanse: VLCAM100
kr 4,390.00 (eks. MVA)
Konferansekamera og mikrofon for møterom for 2-4 personer med imponerende funksjoner og overlegen ytelse.  Kameraet har Auto Framing ansiktsgjenkjenning (Auto Pan, Tilt & Zoom), dette betyr at kameraet kan...
Referanse: 148374
kr 2,327.76 (eks. MVA)
Calibre A3-lamineringsmaskinen fra Fellowes med InstaHeat og Hot Swap-teknologi er ideell for bruk på små kontorer. Laminer og beskytt de viktigste dokumentene dine med Calibre A3 Laminator fra Fellowes. Takket være...
Referanse: AG1-0011
kr 39,990.00 (eks. MVA)
Evolis Agilia kortprinter - Dette er en to-sidig printer med 600 dpi oppløsning.  Høyeste utskriftskvalitet med reftansfer teknologien. Agilia benytter retransfer-teknologi som gir kortene dine en perfekt finish og...

Meny