Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Logitech Meetup konferansekamera

MeetUp er Logitechs fremste ConferenceCam designet for små konferanserom og hyllerom. Med et romfangende, superbredt 120° synsfelt, gjør MeetUp hvert sete ved bordet godt synlig.

Les merShow less
kr 7,690.00 (inkl. mva)
1-3 dager
På lager
Referanse:
960-001102
Merke:
Beskrivelse

Logitech Meetup konferansekamera

MeetUp er Logitechs fremste ConferenceCam designet for små konferanserom og hyllerom. Med et romfangende, superbredt 120° synsfelt, gjør MeetUp hvert sete ved bordet godt synlig. Motorisert panorering/tilt utvider FOV ytterligere: opptil 175°. Et objektiv utviklet av Logitech med lav forvrengning, UltraHD 4K-optikk og tre forhåndsinnstillinger for kamera gir bemerkelsesverdig videokvalitet og forbedrer ansikt-til-ansikt samarbeid ytterligere.

MeetUps integrerte lyd er optimalisert for akustikk i hyllerom og gir en eksepsjonell lydopplevelse. Tre horisontalt rettet stråleformende mikrofoner og en spesialinnstilt høyttaler bidrar til å sikre at møtene dine høres like bra ut som de ser ut. Mennesker har utviklet seg til å assosiere menneskestemmer med deres synlige bilder. MeetUps lyd foran rommet gir en intuitiv og sammenhengende lytteopplevelse.

Med en kompakt alt-i-ett-design som minimerer kabelrot, er MeetUp USB plug-and-play og fungerer rett ut av esken med alle videokonferanseprogrammer og skytjenester – inkludert de du allerede bruker.

  • Ved å tilby det bredeste synsfeltet til enhver Logitech videokonferanseløsning, lar MeetUp alle i rommet bli sett, selv de som er nær kameraet eller som sitter i kantene av rommet.
  • Kameraet støtter flere oppløsninger, inkludert 4K (ultra HD), 1080p (Full HD) og 720p (HD) for best mulig støtte for kvaliteten som tilbys av applikasjonen og skjermen din.
  • Tre bredsidestråleformende, rundstrålende mikrofoner med støy- og ekkokansellering – pluss en spesialinnstilt høyttaler – er spesielt optimalisert for små konferanserom. Mikrofoner er Microsoft Cortana®-sertifisert for presisjon med talekommandoer med alle Windows 10-systemer.
  • Den kompakte alt-i-ett-formfaktoren tar mindre plass og minimerer kabelrot.

Avansert Logitech-linseteknologi leverer bemerkelsesverdig videokvalitet med suveren oppløsning, hastighet, flyt, fargebalanse og detaljer, som sikrer at ansikt-til-ansikt-samarbeid er det nest beste for å fysisk være der.

Les merShow less
Produktdetaljer
960-001102
Sist vist
Referanse: 960-001102
kr 7,690.00 (inkl. mva)
MeetUp er Logitechs fremste ConferenceCam designet for små konferanserom og hyllerom. Med et romfangende, superbredt 120° synsfelt, gjør MeetUp hvert sete ved bordet godt synlig.
1 andre produkter i samme kategori:
Referanse: VLCAM100
kr 5,487.50 (inkl. mva)
Konferansekamera og mikrofon for møterom for 2-4 personer med imponerende funksjoner og overlegen ytelse.  Kameraet har Auto Framing ansiktsgjenkjenning (Auto Pan, Tilt & Zoom), dette betyr at kameraet kan...

Meny