Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kontorstol Dynamic Seat

Dynamic Seat er et nytt, innovativt ergonomisk hjelpemiddel som brukes i normale sittestillinger og i høy sittestilling med åpen vinkel mellom overkroppen og bena for å fremme bedre blodsirkulasjon og riktig S-kurve i ryggraden

Les merShow less
kr 8,990.00 (inkl. mva) kr 11,237.50
1-3 dager
Farge
  • Grå
  • Grønn
  • svart
På lager
Referanse:
300885
Relaterte produkter
Beskrivelse

Kontorstol Dynamic Seat - Skandinavisk ergonomi i verdensklasse

Dynamic Seat er et nytt, innovativt ergonomisk hjelpemiddel som brukes i normale sittestillinger og i høy sittestilling med åpen vinkel mellom overkroppen og bena for å fremme bedre blodsirkulasjon og riktig S-kurve i ryggraden.

De integrerte armlenene gjør at brukeren føler seg trygg ved å sitte høyt. Armlenene fungerer også som håndtak, slik at stolen enkelt kan flyttes rundt, da vi ofte bytter posisjon i moderne kontormiljøer.

Stolen er et resultat av dansk design og materialer av høy kvalitet. Derfor er det ikke gått på kompromiss med verken komfort, justeringsmuligheter eller ergonomi.

Stolens unike design og mulighet til å velge mellom flere farger tilfører litt liv på arbeidsplassen og gjør samtidig stolen ideell for kreative møterom, samarbeidsområder og arbeidsstasjoner. Med Dynamic Seat kan du enkelt snu deg og vende deg mot kollegene dine, samtidig som du sitter komfortabelt.

Setet på Dynamic Seat kan justeres i dybden ved å enkelt trekke i håndtaket på siden og skyve setet. På denne måten oppnår man riktig støtte i bena og unngår trykk på knærne.

Dataoversikt

  • Vekt: 13 kg
  • Maks høyde: 103,5 cm (sete 74,5 cm)
  • Laveste høyde: 83,5 cm (sete 54,5 cm)
  • Materialer stol: Aluminium, stål(sylinder), polyester, nylon
  • Materialer sete/rygg: Polyester, bomull, kaldskum
  • Garanti: 5 år

Dynamic Seat bruker Mozart-serien fra Gabriel, verdens ledende leverandør av møbelstøffer. De tre fargene i dette materialet gir deg en sterk visuell opplevelse. Mozart-stoffet har god ytelse, inkludert god elastistet, utmerket holdbarhet, naturlig brannsikkerhet og miljøvennlighet. Stoffet er 100% resirkulerbar polyester og inneholder ingen tungmetaller, og det oppfyller alle relevante høye standarder i Den europeiske union. 

Les merShow less
Produktdetaljer
300885
Sist vist
Referanse: 300885
kr 8,990.00 (inkl. mva) kr 11,237.50
Dynamic Seat er et nytt, innovativt ergonomisk hjelpemiddel som brukes i normale sittestillinger og i høy sittestilling med åpen vinkel mellom overkroppen og bena for å fremme bedre blodsirkulasjon og riktig S-kurve i...
2 andre produkter i samme kategori:
Referanse: 300847n
kr 7,999.00 (inkl. mva) kr 9,998.75
Ergonomisk kontorstol med nakkestøtte i skandinavisk stil og høyeste kvalitet. Ryggstøtten leveres i 2 deler, slik at korsryggstøtten kanhøydejusteres i henhold til forskjellig kroppshøyde for å gi tilpasset støtte og...
Referanse: 300847
kr 7,499.00 (inkl. mva) kr 9,373.75
Ergonomisk kontorstol i skandinavisk stil og høyeste kvalitet. Ryggstøtten leveres i 2 deler, slik at korsryggstøtten kanhøydejusteres i henhold til forskjellig kroppshøyde for å gi tilpasset støtte og komfort. Det...

Meny