Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Jojo

Jojo - sneller for id kort

En jojo eller snelle for korholder er et essensielt verktøy for enhver som jobber med nøkler, ID-kort eller andre små gjenstander som må holdes lett tilgjengelige, men samtidig sikre. Disse praktiske enhetene, også kjent som nøkkel-sneller eller ID-jojoer, gir brukerne en enkel måte å holde orden på små, viktige ting. Jojoer for korholdere er spesielt populære blant ansatte i sikkerhetsbransjen, helsetjenester og kontormiljøer hvor det er nødvendig å vise frem eller bruke et ID-kort ofte.

En jojo eller snelle for korholder består typisk av en fjærbelastet mekanisme som trekker en snor inn i en liten beholder. Denne snoren er festet til en krok eller en ring som holder nøklene eller kortene på plass. Når brukeren trenger å bruke nøkkelen eller ID-kortet, trekker de ganske enkelt i snoren, som deretter trekkes tilbake på plass når den slippes. Dette reduserer risikoen for at nøkler eller ID-kort blir borte, samtidig som det gir enkel tilgang.

Jojoer for korholdere kommer i mange forskjellige stiler, størrelser og materialer. Noen modeller er laget av robust plast, mens andre er laget av metall for ekstra holdbarhet.

Les merShow less
Filtrer etter

Meny