Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Lanyard/snor

Halssnor / Lanyard

Halssnor, også kjent som lanyard, er et uunnværlig tilbehør for alle som trenger å bære adgangskort, ID-kort eller andre små gjenstander på en praktisk og sikker måte. Halssnorer er spesielt populære i arbeidsmiljøer som kontorer, sykehus, skoler og konferanser, der ansatte og deltakere må ha enkel tilgang til identifikasjon eller adgangskort gjennom dagen.

En halssnor gir brukeren muligheten til å ha viktige kort lett tilgjengelige rundt halsen, slik at de raskt kan vises frem eller brukes ved behov. Lanyards er ofte utstyrt med en krok eller klips som kan festes til kortholdere, nøkler eller andre små gjenstander, noe som gjør dem svært allsidige.

Halssnorer finnes i et bredt spekter av materialer og design. De kan være laget av slitesterk polyester, nylon, eller til og med silke for en mer eksklusiv følelse. Mange halssnorer kommer med en sikkerhetslås som åpner seg automatisk hvis snoren trekkes hardt, noe som øker sikkerheten, spesielt i miljøer hvor det er risiko for at snoren kan sette seg fast.

For bedrifter og organisasjoner er halssnorer også en utmerket mulighet for merkevarebygging. De kan enkelt tilpasses med logo, slagord eller andre grafiske elementer, noe som gir en profesjonell og sammenhengende visuell identitet blant ansatte eller deltakere. Dette gjør lanyards ikke bare til et praktisk verktøy, men også til en effektiv markedsføringsplattform.

En annen fordel med halssnorer er at de kan kombineres med andre tilbehør, som kortholdere eller jojoer, for å skape en komplett løsning for å bære og beskytte adgangskort og ID-kort. Med en halssnor er det enkelt å holde orden på nødvendige gjenstander samtidig som man har hendene fri til andre oppgaver.

Enten det er for daglig bruk på jobb, under en konferanse, eller som en del av en uniform, gir halssnorer en praktisk, sikker og stilfull måte å holde styr på adgangskort og andre nødvendige småting.

Vi har også Korholdereog Jojo / Snelle

Les merShow less
Filtrer etter

Meny